Het verhaal van Janna:

Janna is een tijdje geleden aangetroffen door Engelsen in hun tuin in de omgeving van de opvang van onze contactpersoon. Deze mensen wisten zich geen raad met deze grote hond en vroegen vervolgens een dierenbeschermster om een oplossing te vinden. Zo kwam Janna eerst terecht bij deze dierenbeschermster en uiteindelijk is Janna verhuisd naar onze contactpersoon. Alhoewel Janna best een indrukwekkend uiterlijk heeft, is ze heel gemoedelijk en makkelijk, ze past zich perfect aan in de roedel. Ze laat zich bovendien heel goed kammen en borstelen. Aandacht van mensen kan ze ook heel erg waarderen, daar geniet ze echt van. Janna is super zachtaardig en lief, een leuke familiehond dus.
Janna is inmiddels een paar weken in Nederland, past zich goed aan en leert al langzaam de Nederlandse hondenmanieren. Ze weet al goed, dat wanneer ze iets goed doet, daar een beloning tegenover staat. 'S nachts slaapt ze lekker op haar eigen kussen. Autorijden vind ze ook heerlijk, ze springt er meteen in als de deur opengaat. Zodra haar riem in zicht is begint ze enthousiast te kwispelen en heeft ze echt zin om lekker naar buiten te gaan. Ze loopt al heel netjes aan de riem maar vind het wel fijn als ze rustig de tijd krijgt om lekker te snuffelen. Ook wil ze graag elk hondje dat ze tegenkomt even begroeten. Wel zijn sommige onverwachte dingen soms nog wat spannend voor haar maar als zij even tijd krijgt dan is het al snel goed. Katten vinden Janna soms wel wat spannend dus een gouden mand waar geen katten aanwezig zijn is gewenst.

Het karakter van Janna:

Janna is een super zachtaardige, rustige, lieve en makkelijke hond. Ze is een goedaardige lobbes met een mooi indrukwekkend uiterlijk. Ze is een plaatje om te zien. Bovendien is spelen met de bal voor haar echt een feestje. Janna kan het heel goed vinden met andere honden en kijkt echt naar ze om. Janna is dol op menselijke aandacht. Kortom, een heerlijke hond!

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang op Corfu zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/corfu