Het verhaal van Bianca:

Bianca zit alweer enkele jaren in het asiel in Monemvasia. Zij is gevonden langs een drukke weg in de buurt van deze Zuid-Griekse stad. Bianca was destijds hoogzwanger. Ze werd gered en meegenomen naar het asiel waar ze na enige tijd beviel van een nestje prachtige pups. Al deze pups zijn geadopteerd door baasjes in Nederland. Wij vinden het hoog tijd dat nu ook moeder Bianca het geluk van eigen baasjes mag ervaren. Bianca is inmiddels gesteriliseerd, volledig gevaccineerd en klaar voor haar reis naar Nederland. We hopen dat Bianca spoedig haar kindjes achterna mag gaan. Op 15 maart is Bianca in Nederland aangekomen. Zij wordt opgevangen in een gastgezin waar meerdere honden verblijven.
Bianca is geboren omstreeks 2014

Het karakter van Bianca:

Bianca is een rustig en bescheiden hondje. Ze is zeer aanhankelijk en dol op knuffelen. Bianca is het kleinste hondje in het asiel en zit samen in een ruimte met grote honden. Bianca houdt zich hier prima staande. Bianca is sociaal en kan het met iedereen vinden (katten onbekend). Bianca heeft het formaat van een jack russel.

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang in Monemvasia zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/monemvasia