Het verhaal van Renai

Lieve Renai, nog geen jaar oud en al zoveel meegemaakt. Renai is op straat gevonden met een gebroken heup en poot als gevolg van een auto-ongeluk. Hij heeft verschillende operaties ondergaan en heeft 2,5 maand in totale isolatie doorgebracht bij de dierenarts. Na een tijdje werd ook duidelijk dat hij niet op de normale manier meer kon plassen. Om dit probleem te verhelpen, heeft men een gaatje in zijn buik gemaakt. Helaas heeft dit nooit goed gewerkt en heeft hij last van urineverlies. Daardoor wordt Renai niet geadopteerd. Renai woont in de kleinschalige shelter Little Friends Lefkas. 

Het karakter van Renai

Renai is niet alleen knap maar ook superlief. Renai is een hond die, ondanks zijn slechte start, 'goed in het leven staat'.  De vrijwilligers en de andere honden zijn dol op hem.  Hij is zowel een clown als een rolmodel voor de jonge pups. We weten zeker dat hij al lang een gouden mand had gevonden, als hij niet zijn urineprobleem had gehad.

Opmerking

Voor meer informatie over de opvang op Lefkas zie: https://whttps://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/shelter-little-friends-