Het verhaal van Donna:

Donna is gevonden toen ze helemaal alleen het wandelen was in een dorpje in de buurt van Göcek. Ze had een halsband om, dus in eerste instantie is er naar haar eigenaar gezocht. Helaas meldde zich niemand voor haar, dus naar alle waarschijnlijkheid is ze gedumpt.  We weten niet zoveel van haar achtergrond en schatten haar op een jaar of 8/9. Ze wordt wat rustiger en ze lijkt een beetje doof te worden. Onlangs is er nog een goedaardige tumor,  die onder aan haar buik zat, verwijderd.  

Het karakter van Donna:

Donna is een hele blije en stabiele hond. Ze kan rustig zijn en soms heeft ze ook haar speelse buien. Ze kan goed met de verschillende honden in de schelter opschieten. Ze heeft ook met alle vrijwilligers een goede relatie. Ze is gek op mensen en vindt het heerlijk om te knuffelen en haar affectie te tonen. Daarnaast is Donna ook nog een waterrat. Een favoriet spel van haar is om haar hoofd onder water te doen om vervolgens boven te komen en iedereen nat te spatten met haar kopgeschud. Donna is een kruising met een Argentijnse Dog. Naast dat ze al wat ouder is, is dit soort honden moeilijk te plaatsen. Dat is jammer want Donna is daadwerkelijk een schat.  Donna zal waarschijnlijk altijd in de opvang in Göcek blijven, gelukkig wordt daar goed voor haar gezorgd.

Opmerking

Voor meer informatie over de opvang in Göcek zie: https://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/goecek-animal-rescue-turkije